Biltidningar:
MB-Journalen. Mercedes-Benz Klubbens Sveriges egen klubbtidning. Kan endast fås genom att bli medlem i klubben. Se www.mercedesklubben.com för mer information. Många trevliga reportage från garage och om bilar träffar osv. Att den sedan är på svenska gör inte saken sämre. Att gå med i en en märkesklubb är ett sätta att ta del av nätverk inom bilhobbyn. Klubben har även ordnat fram diverse rabatter så att medlemskapet snabbt kan löna sig.
(Rekommenderas av MB-Mannen
(350 kr för ett medlemskap 2010)
Mercedes Enthusiast
Engelsk tidning med reportage om både nya och gamla bilar. En väldigt matnyttig tidning. (Rekommenderas av MB-Mannen
(92 kr i kiosken)
Mercedes egen klassiska tidning, Engelsk (finns att köpa på tyska i tyskland också)
(Rekommenderas av MB-Mannen) (65 kr i kiosken)
Klassiker, En svensk tidning som jag gillar eftersom den brukar ha lite mer europeiska bilar. Gillar stuket på den här tidningen rekommenderas.
Classic Motor Magasin En svensk tidning som från början hette signalhornet men har sedan dess fått en hel del uppdateringar när det gäller layouten. Här finns förutom info. om tidningen även en färskt evenemangskalender som kan vara bra att ha koll på.
Nostalgia, Svensk tidning som innehåller mkt USA bilar men ibland kommer det en och annan MB
Ovanstående Nostalgia har även en liten köp och säljtidning med diverse reportage Bilsport Classic. Också lite mer tyngdpunkter på USA bilar men det finns lite MB till salu i den.

 Till MB-mannens startsida

senast uppdaterad 2010-11-15