Broschyrer Mercedes:
Det är rätt intressant att krydda bilhobbyn med försäljningsbroschyrer och annan litteratur som handlar om Mercedes. Det är dock som med modellbilar VANEBILDANDE!!! Så börjar man samla kan man  inte sluta. Mercedes är ett av de bilmärkena som satsar och har satsat på deras reklam och broschyrer. Vissa trycksaker är så exklusiva så de är inbundna med tyg medans andra är tunna publikationer. De flesta har en väldigt vacker design medans andra är lite enklare. Dock håller de som sagt en hög klass.

Jag gillar Mercedes gamla som nya därför är det lika kul att titta i gamla broschyrer som nya. Intressant är att både texten, layouten och kvaliten har ändrat sig över åren. 60-talsbroschyerna lyfter fram mjuka inredningsdetaljer och, deformationszoner. 70-talsbroschyrerna tar fram eluppvärmda rutor och varningsblinkers. 80-talet med ABS och servostyrning. 90-talet alla möjliga krockuddar. 2000-talet med GPS och all elektronik. 

Den här sidan är tänkt som en liten bildbank över diverse broschyrer. På nedanstående länkar finner du diverse litteratur. Det är mest försäljningsbroschyrer sorterat efter modell. Har du någon eller några broschyrer du vill byta eller sälja så hör gärna av dig per mail. Mycket nöje.

>>Klicka här för 114 / 115 Serien
>>Klicka här för 123 serien
>>Klicka här för 124 serien
>>Klicka här för R170 Serien SLK

 

 

Till MB-mannens startsida

senast uppdaterad 2010-11-15